måndag 28 juli 2008

Hjärnkollaps

Försöker få ihop en krönika så här mitt i semestern. Det går dåligt. Jag lyckas liksom inte stänga ute världen, har klara problem att fokusera. Det är svårt när hjärnan haft sommar, sommar, sommar i vad som känns som en evighet. Men jag måste fixa den där krönikan. Nu. Den ska lämnas onsdag och jag har ingen tid att sitta med nån text i morgon. Då ska jag inleda dagen med att spela tennis med en kompis som kommer ut från Kungsholmen. Sedan ska vi bada och köpa färsk lax som grillas framåt kvällen när ytterligare gäster dyker upp. Dagen därpå väntar Uppsala, min gamla hemstad.

Så... Skriv den där krönikan för fan i helvete!

Kanske lite powerpop med Weezer på jävligt hög volym i lurarna kan hjälpa? Såg ett grymt klipp där Weezer gör en cover på Radioheads "Creep" i ett rum med en väldig massa mäniskor som alla har varsitt instrument i handen. Jag har ingen aning om vad det är för sammanhang men bara titta på klippet. Det spöar skiten ur Allsång på Skansen. Lätt.

6 kommentarer:

M_O_O_N sa...

Svårt att fokusera, huh?? Då skulle du se mig. Jga har mer än en krönika att skriva.... ;)

Patrik Wirén sa...

En krönika är inte så mycket egentligen. Men shit vad det är svårt att komma igång. Sitter å skriver till dig istället... Men du då, "m.o.o.n"? Vad är det du skriver?

Lady M sa...

Kan man läsa dina krönikor på nätet någonstans?
Tycker du har en grymt bra blogg :)

Patrik Wirén sa...

Tack! Nu blev jag glad. Tidigare skrev jag krönikor för Upsala Nya Tidning, numera Nacka Värmdö Posten. De går att läsa på nvp.se men jag brukar också lägga in en länk här på bloggen varje gång de publiceras - en gång i månaden.

Lady M sa...

Aha! Då ser jag fram emot länkarna då :)

m_o_o_n sa...

Jag skriver krönikor om bollsport i allmänhet och tennis i synnerhet.