måndag 8 juni 2009

Hej blogg


Några ballonger får illustrera texten den här gången.
Jag lovar att bli bättre på att använda egna bilder.
Inte nu. Men snart.


Länge sen sist, va?
Helgen har iaf varit helt okej, bitvis riktigt bra. Till de bra sakerna räknar jag framför allt Internationella Festen i Fisksätra. 2009 när extremhögern visar sitt inhumana ansikte både här och där känns det naturligtvis helt rätt att fira nationaldagen med annat än dragspel och knätofs. För en småbarnsfamilj är dessutom Internationella Festen bästa platsen på jorden med fiskdamm, ansiktsmålning, en massa god mat etc etc. Inga feta företagsloggor och kaffe för fem spänn. I like.

Anna körde sin fotostudio även i år. I ett partytält kunde man få sin bild med sig hem för en tia. Nittiosex bilder blev det. Hon jobbade hårt, min käresta.

Även Niklas Gabrielsson hade letat sig dit. Niklas var trummis i Misery Loves Co en gång i tiden. Numera kör han solo och släppte en soulplatta för ett par månader sedan.
Lyssna på smakprov här.
Fan, jag ser redan fram emot nästa år.
---
Annat bra i helgen: 2-års kalaset på Fiskarhöjden. Sparkcykeln som besöket från Uppsala hade med sig i fredags. Och att 138 köpt med sig snus från Rockbåten.

Dåligt i helgen: Att jag inte hann göra en mer inspirerad videohälsning till Jocke (Clawfinger) som firade sin 40-års dag i lördags. Han fick nöja sig med ett grattis och ett par "hurra" från min sida. Mer hann jag inte med. Men jag säger grattis igen och hoppas han hade en magisk jävla kväll i lördags.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Patrik!

1.000 posts!!

Congratulations!!

Saludos!!

Ramon

Patrik Wirén sa...

1 000?
Wow. Pretty amazing, huh?
Thanks!!