söndag 12 oktober 2008

Tv-humor, synthbögar och ett glas rött

Nej, Stor i Japan i TV6 är inte så uselt som många verkar tycka. Jag har visserligen bara sett ett par avsnitt men fick mig ett par skratt under kvällens avsnitt. Det är mer än de flesta program lyckas åstadkomma.
Sedan är jag ju förstås väldigt förtjust i Jens Sjögren.
Det kan påverka mitt omdöme.

Firefox AK har för övrigt spelat in Alphavilles gamla örhänge "Big In Japan".
Lyssna här

(För nåt år sen, eller två, försökte jag övertyga Timo Räisänen om att han borde spela in Alphavilles Forever Young. Han påstår att han faktiskt testade, men att det inte fungerade riktigt.)
---
I går, medan jag var upptagen med Vegas andra 2-årskalas satt ett gäng influgna musikjournalister och lyssnade på kommade plattan med Deathstars på KGB i Stockholm. Jag åt lunch med en av dessa i dag, en norrman som jag träffade i samband med en lyssning i Tyskland för ett par år sen.
Han konstaterade att skivan är gruppens bästa hittills.
Själv har jag ingen aning. Jag hade fullt upp med att servera glass, bullar, kakor, fruktsallad, kaffe och saft. Det var intensivt. Och roligt. Precis som ett barnkalas ska vara.
Några vänner från Gröndal dröjde sig kvar för en pastamiddag med ekologiskt vin i stora glas.

Några glas rött är sällan lika fantastiskt gott, välgörande och, jo faktiskt, livsnödvändigt som efter ett rejält barnkalas.

2 kommentarer:

Malin sa...

Åhh älskar Deathstars så jag blir jätteglad över att det kommer en ny platta, den är efterlängtad!!

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

Jag gillar Firefox, men fan, det där lät som en gammal MOD-låt producerad på en Amiga. Nej, nej, nej! För första gången måsta jag säga att jag inte gillade en låt du rekommenderat.