söndag 22 juni 2008

Iggy

En 21-årig kvinna har fått ett skadestånd på 150 000 efter att ha blivit döv på ena örat i samband med en konsert med Iggy Pop för nio år sen. Borde inte det innebära att en väldig massa människor kommer stämma bokningsbolagen framöver? Min pappa berättar än i dag om hur det tjöt i öronen flera dagar efter Kiss konserten i Erikdalshallen 1980. Uppenbarligen en traumatisk upplevelse för min stackars far.

Läge att stämma bokaren? Eller Gene Simmons kanske?

Läs mer på Aftonbladet.se

2 kommentarer:

Anal Elf Kid sa...

Jag har permanent nedsatt hörsel på vänsterörat efter en spelning med Napalm Death på Kompaniet/Underground för en massa år sen. Dumt är dumt att vara full och stå framför en högtalare när ljudteknikern uppenbarligen tycker att det viktigaste med ljudet är volymen. Lite bittert, här spelar man trummor i en massa år utan att få problem, sen går man på en konsert med ett band som man inte ens tycker om och får tinnitus :(

Patrik Wirén sa...

Jäkligt bittert. Ska man få nedsatt hörsel efter en spelning ska det i alla fall vara en konsert med ett band man älskar. Vissa ljudtekniker har dessvärre dålig koll på det där med ljudet. Det är inte nivån det är fel på, det är när ljudet är kass som det gör ont.