torsdag 7 maj 2009

Vad i helvete är det för fel på er?Diamanda vill örfila Tiamat i en intervju med Norrbottens Kuriren. Anders från Tiamat låter hälsa att det snarast är en ära att bli dissad av Diamanda, även kallad Satans Brud.

Saxat från artikeln:

Det råder inga tvivel om att Diamanda Galás, efter mer än tre decennier i musikbranschen, fortfarande är arg. Mycket arg till och med. På 25 minuter hinner hon fördöma den grekiska regeringen, förföljelsen av assyrier i Irak, alla monoteistiska religioner och den svenska hårdrockgruppen Tiamat som släppt ett album med titeln Amanethes.

- Det är ett mycket obskyrt ord för en helig tradition som existerar i Mellanöstern och Grekland. Men varje gång man försöker leta efter information på nätet om den dyker den här riktigt idiotiska heavy metal-gruppen upp. Jag har lust att ta tag i dem och örfila dem som en morsa och säga "vad i helvete är det för fel på er?", säger Diamanda Galás.

Läs hela artikeln i Norrbottens Kuriren här

5 kommentarer:

Anal Elf Kid sa...

Jobbigt! Hon kanske borde lära sig hur man exkluderar framsökta sidor med hjälp av ett litet minustecken? :)

'Amanethes -tiamat' på google borde ju göra susen för hennes internetande.

138 sa...

hon har ju rätt. tiamat: pajasband.

Tomas Carneheim sa...

Tiamat har gjort ett och annat bra, men det var länge sen

Tomas Carneheim sa...

En snygg smart tjej med provokativa idéer men utan bra låtideer kan komma riktigt långt.

Patrik Wirén sa...

Kallar du Diamanda en snygg smart tjej utan låtidéer? Menar du att det är hennes utseende som tagit henne dit hon är i dag? Ren galenskap. Nej, hon var inte särskilt snygg vid frukosten på hotellet i morse. Däremot har hon en röst som få.