onsdag 23 april 2008

Cancan-dans på bardisk

Musikbranschen är i kris. Artisterna säljer skitlite plattor och skivbolagen kickar folk till höger och vänster. Då är det tur att det finns arbetsgivare som kan plocka upp alla dessa människor som säkert gärna vill vara kvar i underhållningsbranschen på ett eller annat sätt.
Som "sheriffen" i Gävle.

Den här annonsen finns på AMS just nu.

Cowboy/Cowgirl (servis/bar)

Church Street Saloon
Publicerad: 2008-04-17, Annons-ID: 1317177
Gävle (Kommuninformation), 1 plats
Sista ansökningsdag: 2008-04-30

Howdy!!

Är Du en glad person som gillar att träffa nya människor?
Är "serviceminded" en bra beskrivning på Dig?
Gillar Du sovmorgon?
Tycker Du om "fart och fläkt"?
Gör stress Dig mer fokuserad på arbetsuppgiften?

Om Du ärligt kan svara ja på dessa frågor, så tycker jag att du skall fortsätta att läsa denna annons. Vem vet, detta kanske är den chans Du väntat på!

Church Street Saloon söker en glad och utåtriktad person med tidigare erfarenhet från restaurang eller liknande arbetsuppgifter. Inget krav på restaurangutbildning utan hellre praktik än teori. Du kommer att ingå i ett glatt gäng på cirka tjugo st. som sätter gästen i centrum och lämnar sitt dåliga humör hemma.
I arbetsuppgifterna ligger allt inom restaurang förekommande men i huvudsak servering samt bar. Church Street Saloon tillhandahåller en intern utbildning som ger Dig en stadig grund att stå på, så att du lättare kan utvecklas som människa och medarbetare.
Då vi i Saloonen har valt att ha en personligare och "busigare" relation till våra gäster (i stället för strikt och tråkigt) sätter vi stor vikt vid att Du som person älskar att umgås med människor och inte är rädd för att bjuda till.
Arbetet är på kvällstid och följer ett fast rullande shema där man i genomsnitt arbetar trettio timmar per vecka. Vi följer hotell och restaurangs avtal och normer.
Är Du redo att prova vingarna och ge Dig en chans att prova ett roligt och fartfyllt yrke inom ett spännande koncept, tveka inte utan skicka in en ansökan till oss.

Vid frågor ring Sheriffen 0733/126214

Eftersom vi vid varje rekryterings tillfälle blir överöst med ansökningar betänk följande:
Du skall ha minst ett års erfarenhet av servering med mat och alkohol.
Du arbetar kväll och helg, glöm pendlande med buss och tåg..
Det ingår även i arbetsuppgifterna en enklare cancan dans uppförd på våran bardisk..
Du skall behärska det svenska språket i tal och skrift.
Kollektiv avtalet är det enda som förekommer....

Alla personer som fortfarande är intresserad och uppfyller dessa krav kallar vi till intervju, förutsatt att ni mailar en skriftlig ansökan med foto...

maila ansökan med foto till sheriffen@churchstreetsaloon.se

Jo, jag tror att det är på allvar. Det är en mycket otäck värld där ute.

1 kommentar:

Anonym sa...

"Då vi i Saloonen har valt att ha en personligare och "busigare" relation till våra gäster (i stället för strikt och tråkigt) sätter vi stor vikt vid att Du som person älskar att umgås med människor och inte är rädd för att bjuda till."
Undrar hur en dag där skulle kännas... Käck?