tisdag 13 maj 2008

SkitfilmVad hände? Hur hamnade jag i en biosalong som visar "What happens in Vegas"? Jag åt middag med en vän, han som bloggar så mycket fast han sagt att han ska sluta, och det var ju riktigt trevligt. Vi drack öl och hade det fint tillsammans. Det kändes som en ovanligt bra tisdagskväll. Eteråt gick vi till en annan restaurang och beställde varsin espresso och limoncello och pratade om Italien. Det är mysigt att prata om Italien. Kanske var det därför vi inte ville att kvällen skulle sluta riktigt än. "Ska vi se en film", frågade han. Jag nickade. I mina öron lät det som en jättebra idé. Utbudet var rätt begränsat, men vad tusan den där romantiska komedin "What happens in vegas" kan vi ju se. Hurra.

"What happens in vegas" är den värsta smörja jag sett på väldigt länge.

Cameron Diaz och Demi Moores lammkött - han med det vackra ansiktet och den platta magen - är så usla i den här filmen att det nästan blir komiskt. Men bara nästan. För det är inte kul alls, inte någonsin, inte ens lite. Det är bara fullkomligt förutsägbart, platt och trist om ett par som gifter sig på fyllan i Las Vegas.

Så kan det gå när man spontant får för sig att se en film som man inte hört talas om. Kanske var det limoncellon som bedövade omdömet. Jag vet inte, men jag tror det. Jag menar, "romantisk komedi"? Kom igen.

Jävla limoncellojävel.

1 kommentar:

Vassago sa...

Hahaha, limoncello är lurigt, kan hända vad som helst efter ett par glas. Jag tror jag hoppar den filmen.