onsdag 21 maj 2008

Veckans skivsläppKleerup
hyllas mer än alla andra den här veckan. Är albumet lika bra som "With every heartbeat" kan jag förstå varför. Sedan är jag lite nyfiken på Green Days sidospår Foxboro Hot tubs där trion lirar sextiotalsgarage. Nån som hört skivan? De flesta recensenter verkar tycka att "jodå, det är väl ok". Varken mer eller mindre. Men jag tänker inte avfärda plattan innan jag hört den. Recensenter har trots allt haft fel förr.
------------------------------
Även Scarlett Johansson får stort utrymme i de flesta tidningar i dag. Betyget har dock pendlat från etta (Metro) till fyra (DN och Svenskan). Sätter inte DN generellt väldigt höga betyg förresten? Till och med Emrik får en fyra.
-----------------------------
Mudhoney sågas rejält i Sonic som sätter 3/10 i betyg. Nöjesguiden är schystare och drämmer till med 4/6. Vem ska vi tro på? Sparks däremot hyllas i både Svenskan, DN, Nöjesguiden och Sonic.
-----------------------------
Veckans hårdrock: Grave. Själv recenserar jag La Pumas debut i Metro. Betyget är samma som Expressens: en tvåa. Jag är ledsen, men det kunde inte bli någonting annat.
----------------------------
Annat jag är nyfiken på : Bonnie Prince Billy (trea i City) och The Ting Tings (fyra i Metro).

4 kommentarer:

Magnus Gustafsson sa...

Att DN sätter höga betyg måste bero på att de dricker träsprit på redaktionen... Scarlett får fyra av fem! Snälla nån....

Danni Demon sa...

Tycker både Sparks och Mudhoney's senaste var helt bra. Sparks är alltid bra. Mudhoney har tyvärr nog haft sina glansdagar. De kommer aldrig mer att göra en "Superfuzz Bigmuff", "Piece Of Cake" eller "My Brother The Cow" igen dessvärre :( Jäkla nice blogg by the way!

Patrik Wirén sa...

Tack. Jäkla nice att du hittade hit!

Patrik Wirén sa...

Däremot känns ju Foxboro hottubs rätt trist, eller hur? Hade nog fått en tvåa av mig. Trots att jag verkligen gilar Green Day.