lördag 27 december 2008

Biljett till Antony - 995 kr/styck

Antony & The Johnsons kommer till Cirkus i Stockholm 19 mars.
Givetvis är det slutsålt. Alla attraktiva konserter är ju utsålda i dessa dagar, mycket tack vare att en del människor i det här landet har fått för sig att det är en skitbra företagsidé att köpa på sig jättemånga biljetter för att sedan sälja dyrt.
Och visst tjänar dessa hjärtlösa parasiter pengar.
Affärerna blomstrar.
En biljett till Antonys konsert på Cirkus kostar mer än det dubbla mot ordinariepris om jag köper den via "seriösa" företag som Slutsålt.

Förbjud skiten. Nu.

4 kommentarer:

Spader Ess sa...

Det är tydligt att man får biljetterna via andra kanaler än vad gemene man gör. annars skulle man inte kunna erbjuda denna mångfald av biljetter till konserter som sedan länge är slutsålda.

Ticnet borde med enkelhet kunna hitta var biljetterna "läcker" ut för att sedan stoppa dem som missbrukar. Men det känns som om det saknas vilja.

Jag håller med, stoppa skiten nu, och låt vanligt folk köpa biljetter på ett hederligt vis utan att ge gratis pengar till mellanhänder som inte tillför ett dugg till musikscenen.

Hur kul blir en AC/DC-konsert med bara bratsungar i publiken sippandes champagne. Inte mycket Rock N' Roll där inte...

Gorillan sa...

Hade tur med biljetten, och nya skivan blir bara bättre och bättre.

Mathias sa...

Jag minns är man fick köa utanför GT-Centralen i Borås för en biljett till U2 på Scandinavium. Inte ens telefonförsäljning på den tiden... Ironiskt är att dina Google-annonser länkar till diverse biljettfirmor... ;-)

Patrik Wirén sa...

Mathias, jag hade inte sett det tidigare. Så kan vi inte ha det. Ska försöka få bort de där annonserna så fort som möjligt.