måndag 1 december 2008

Bloggtips

Om ni inte redan brukar titta in till Magnus och hans blogg Reflektor så tycker jag ni ska göra det nu. Han är bra när han skriver om "Chinese Democracy" men han är helt fantastisk när han skriver mer personligt, om saker som ligger honom nära.
Som i dag.

"Ibland undrar jag hur många timmars sömn jag offrat för honom. Jag sover sällan djupt. Ett ljud och jag vaknar. Lyssnar. Avgör om jag behöver gå in till honom. I över två år har jag haft dessa nätter.

Sömnen är lätt att offra. Varje gång man får en kram och ett leende vaknar jag. Varje gång. Klarvaken igen. Vi brukar samtal med natten han och jag under vargtimmen. Inte om något viktigt egentligen. Eller så är det viktigt. Kanske det viktigaste samtalet i livet.

Jag undrar hur han kommer att minnas mig. Vilka detaljer om mig som kommer att fastna i hans minne. Jag passar mina ord och mina handlingar. Varje sak räknas nu på ett sätt som det inte gjorde förut. Varje sak räknas. Om och om igen.

Och summan av detta blir allt."

Läs Reflektor här
---
Sen måste jag självklart säga grattis till Tyskungen.
I fredags vann han en tävling i Rix FM där lyssnarna röstade fram honom till svensk mästare i bloggning.
Han är poppis, min granne Klaus.

Läs Tyskungen här

Läs intervju med Tyskungen i Metro här

2 kommentarer:

m sa...

NU kom jag på varför jag kände igen namnet Klaus-Peter Beiersdorf när han ringde Metro häromdagen! Det är ju din bloggkompis.
Jag fann ett visst nöje i att kalla honom vid förnamn. Man blir glad av det namnet, det kan du hälsa honom.

Ok, nu återgår jag till Take That. Glad advent osv.

Linnéa sa...

Förlåt Patrik, men nu har du faktiskt gått och blivit tokig.