tisdag 9 december 2008

KonsertnyttJag, och alla andra som missade drottningen av dancehall när hon var här i somras, får en andra chans. 10 april kommer Lady Saw till Klubben, Stockholm.

Så här skriver Live Nation om Lady Saw inför Sverigebesöket...

Lady Saw är en av världens första kvinnliga mc’s att slå igenom utanför hemlandet Jamaica. Hon är sångerska, dj, producent och låtskrivare, men framför allt är Lady Saw en kvinna som lyckats slå sig fram i en totalt mansdominerad värld. Hon har jobbat med artister som Gwen Stefani, Missy Elliot, Foxy Brown och Pharrell Williams. Hon var den första kvinnliga dj’n att någonsin vinna en Grammy och att sälja tredubbel platina. Lady Saw har utan tvekan gjort avtryck i reggae-världen, dels på rökiga klubbar i Kingston men framförallt på världens alla dansgolv.

Lady Saw är drottningen av grym dancehall, skakande rumpor och heta dansbataljer.


Biljetterna släpps på torsdag och kostar 240 kr + serviceavgift.
---
Coldplay kommer till Sverige. 22 augusti står bandet på Stockholm Stadions scen.
---
Thåström gör en spelning på Storsjöyran, skriver Aftonbladet. Även Timbuktu, Crystal Castles, Frida Hyvönen, Fatboy, Ossler och Two White Horses kommer till Östersund i sommar.

2 kommentarer:

Karolina Lassbo sa...

Ha ha vad bortkommen jag känner mig! Du skriver bara om band och artister som jag aldrig någonsin har hört talas om! Vad är det för fel på Lili & Sussie och Madonna... ;)

Anonym sa...

? Hur hittade du hit in the first place, Karolina?