måndag 24 augusti 2009

Hänt sen sist

Dåligt med bloggande den här veckan, jag vet.

Men det blir lätt så när jag och Vega tar tåget till Värmland och äter nyplockade kantareller medan Anna är hemma med jobb och kräftskiva på schemat. Vi stannade en natt i de värmländska skogarna och fortsatte sedan vår resa till Tjörn där vi mötte upp med Anna (fästmö) för en bröllopsfest som varade i dagarna två. Sammanfattning: ett vackert bröllopspar och en galet bra fest.
---
(Det är förresten en riktigt bra idé det där, att låta festandet pågå under ett par nätter. Värt att anteckna för nästa sommars bröllopsplaner...)
---
Sen har vi ju hälsat på hos lilla Alice på Fiskarhöjden också. Jag sa "jävlar, vad liten hon är", vilket är det första jag säger varenda gång jag träffar en bebis. Som om jag aldrig sett en bebis tidigare. Alice var då fyra dagar gammal, just hemkommen och jag tror till och med hon tänkte att shit, vilken kass öppningsreplik.
---
Och på tal om inåt helt annat: 16 september spelar 1900 live för första gången någonsin! Platsen är Cirkus och 1900 agerar förband till Frida Hyvönen. Det är den enda planerade spelningen och blir kanske enda tillfället att höra 1900 live. Bör inte missas. Bakom namnet 1900 döljer sig Christian Gabel - sedan en tid fast medlem i självaste Bob Hund.

Nedan:
mitt sällskap på X2000 - Vega W.

2 kommentarer:

Zakdaddy sa...

grymt söt och grymt lik dig och ja det är en komplimang att hon är lik dig:D

Patrik Wirén sa...

Hon är verkligen otroligt söt. Overkligt. Tack!