måndag 27 april 2009

Medis i lördags


Adiam

Stockholm, i lördags.
Först: Goda drinkar på Indigo. Annika (Hello Saferide) säger att hon sett Anna Järvinen på Strand dagen innan. Det var tydligen en bra spelning (4 i SvD), trots att vissa gjorde sitt bästa att förstöra upplevelsen genom att babbla bort den där fina rösten. PO Tidholm på DN kände likadant och skrev i sin recension om de som av någon outgrundlig anledning valt att betala entré för att se en artist och sedan babblar helt hejdlöst högt och mycket.
Folk är konstiga.
---
Sedan: Sounds Like Violence, Adiam Dymott och The International Noise Conspiracy på Debaser Medis. Adiam gör fjärde spelningen på ungefär ett dygn vilket innebär skönt rasp i rösten. Konstaterar att hon känns betydligt säkrare på scenen nu än för bara några månader sedan och att "Miss you" kommer hålla hela sommaren.
Under spelningen med TINC kommer sms från 138 som just sett Neurosis på Roadburn i Holland. Han började nästan gråta. Lite senare skriver han känslosamt på bloggen om spelningen. Läs här
---
Kvällen avslutas med champagne i en bar (Collage) där jag inte riktigt kände mig hemma (trots trevligt sällskap), fem minuter på Vassa Eggen och en taxi hem.

I dag: långsamt uppvaknande.