lördag 30 augusti 2008

Suck

Ibland känns det som om jag varit på den här planeten i hundra år. Samma debatt återkommer gång på gång, nya ansikten dyker upp emellanåt men det är ändå samma ord som repeteras. I Aftonbladet läser jag att "jämställda män dödar passionen" och det känns som ett eko från förr. Det var idiotiskt då och det är idiotiskt nu. Dör aldrig dessa bakåtsträvande grottmänniskor ut?

Ojämställda män dödar passionen.
Något annat är helt orimligt.

3 kommentarer:

Annahita sa...

ja! TACK! vad är poängen med att klamra sig fast i macho-rollen? det är så jävla avtändande, ärligt talat.

Henrik sa...

Vilka totala dumheter! Vi ska vara jämnställda! JA! Men vi män SKA få vara män! Tjejer uppmanas att vara tjejer och "finna sig själva". Tvärt om mot vad mannen i dag ska göra. Klart som F-N att männen också ska få göra det. Det innebär tror någon gödselhjärna till femenist att manligt här är att slå kvinnor och barn. Tvinga sig till samlag, snusa, vara mer eller mindre konstant full, rapa, fisa, vara blekfet och allmänt white trash. Men det är ju inte det alls som det handlar om. Vi tar gärna 50-50 i en relation och hemmet. Jämnställdhet på jobb etc. Men vi måste få vara män! Eller rättare sagt, gny bäst F-N ni vill femenister, för vi är och kommer alltid att förbli män!

Patrik Wirén sa...

Henrik, vad fint att du hittat hit. Din manlighet är uppenbarligen förtryckt av "femenister". Det verkar jobbigt. Men fint ändå att du alltid kommer förbli man, så man vet var man har dig. Men vad innebär det, att du är man? Jag är väldigt nyfiken.

Ps Det stavas jämställda förresten. Och feminist, inte femenist. Ds