fredag 19 september 2008

I kväll på Debaser Slussen

Det låter som om både David Sandström och Dennis Lyxzén (International Noise Conspiracy) har bra plattor på gång under hösten med sina respektve band. Men först: AC4. I kväll intar duons senaste hardcore-skapelse Debaser Slussen och jag är råpeppad. Som alla andra.

Så här ser dagordningen för kvällen ut när DZ Denimzine firar släppet av ett nytt nummer tillsammans med franska April77Records.

”AC4 – AC4 är Denis Lyxzén och David Sandströms, båda från kultbandet Refused, nya hardcoreband. Vi tippar på att det finns hur många som helst som är sugna på att se vad dessa herrar kan hitta på, så här 10 år efter det att Refused la ner. Vi är i alla fall sjukt peppade!

Heil Fidelity – ”Musik utan känslor” är Stockholmsbandet Heil Fidelitys motto. Nja, nog fan lockar de fram en hel del känslor med sin garagedoftande rock med punkattityd!

Pets – Pets har precis släppt en 7”-singel på April77 Records, vilket alltid brukar vara en kvalitetsgaranti. Popig rock skulle nog en del kalla det för, Hawaiian Gutter POP säger de själva.

April77Records, Paris – Det franska klädmärket som också släpper 7”-singlar med grym musik!”

(DZ Denimzine)

Inga kommentarer: