fredag 20 mars 2009

Antony på Cirkus

Alla vi som missade Antony & The Johnsons konsert på Cirkus i går får åtminstone chansen att höra konserten i våra radioapparater. Pålitliga P3 Live fanns på plats och spelade in mannen med den fantastiska rösten. Ännu vet man inte när konserten kommer sändas men det kan vara värt att hålla koll på tablån.

Någon som var på Cirkus som kan berätta vad vi missade?

Själv blev jag inbjuden att lyssna när Antony spelade några låtar för en handfull människor (om ens det) i Stockholm för typ tre-fyra år sedan. Han var på besök i staden för att framföra några låtar för Musikbyrån och jag fick som (antar jag) ende utomstående en inbjudan. Jag tackade nej. Samma kväll var jag bjuden på middag på Teatergrillen av en nöjesredaktion som jag gärna ville träffa. Det kändes viktigt och visade sig bli en trevlig kväll på alla sätt. Men varför varför inföll middagen samma kväll som Antony var i stan?

Om Gud existerar måste han vara ond.

www.sr.se
Aftonbladet (ger konserten en fyra)

UPPDATERING
The Hamburger Train gillade spelningen. Läs här

4 kommentarer:

Jesper sa...

Det var precis så bra som väntat. Här några kommentarer:
http://hamburgertrain.blogspot.com/2009/03/marten-gashuds-afton.html

Patrik Wirén sa...

Coolt. Jag lägger genast in en länk till din blogg!

Vs. sa...

ja, minns att du inte kunde komma, det var trist. några utomstående kom och var lika glada som jag över att vara en del av något magiskt. jag har nog inte sett honom sen dess. det har du har jag för mig, valhalla, eller så väl? vikingarnas boning...

Patrik Wirén sa...

Yes, yes, såg honom i vikingarnas boning för två år sen. Mycket mäktigt.