torsdag 19 mars 2009

Mono, dennis, nina och antony

Dåligt med bloggande i dag, även om klippet med Converge var riktigt coolt. Det var nog precis den energikick jag behövde efter att ha tillbringat förmiddagen med Monos stämningsfulla "Hymn to the immortal wind". Mono kommer till Debaser Slussen 31 mars och det ser ut som jag kommer att missa det. Tyvärr. Jag gillar de där japanerna skarpt, särskilt live. Plattan släpps nästa vecka.
---
Tog en fika med Dennis Lyxzén (ex-Refused, The (International) Noise Conspiracy) på Blå Lotus, Södermalm i eftermiddags. Det var första gången jag hörde Crumbsuckers nämnas på väldigt länge. Någon annan som minns Crumbsuckers? Men vi pratade om annat också. Poliser som ringer på mitt i natten när man spelar musik till exempel. Och Watchmen - filmen alltså.

T(I)NC drar till Australien för ett gäng spelningar på söndag. 25 april spelar bandet på Debaser Medis med Adiam Dymott och Sounds Like Violence. Dagen innan spelar David Sandström Overdrive och Masshysteri på samma ställe. Två givna konserter i min värld.
---
Nina Björk på omslaget till Vi. Då köper man per automatik tidningen. Så är det. All respekt i världen till Nina Björk.
---
Nu, i en stund då jag borde se Antony & The Johnsons på Cirkus, ska jag sitta framför dataskärmen och jobba. Helt fel, såklart. Men jag kommer ju förhoppningsvis se konserten på Way Out West i sommar istället. Sånt kan man trösta sig med.

3 kommentarer:

Anal Elf Kid sa...

Och appropå Watchmen så snubblade jag över denna lysande fejktrailer som visar hur Watchmen hade blivit som tecknad morgonserie på amerikansk tv:
http://www.youtube.com/watch?v=YDDHHrt6l4w

Hans Irving the Socially Akward Bee är också söt: http://www.youtube.com/watch?v=m353UIbP5cU

Patrik Wirén sa...

Tack för klippen. Irving i mitt hjärta. "I've never been happy.."

Mikael Sörling sa...

Det var bara några dagar sedan Skrikhult-Olof och jag diskuterade Crumbsuckers på Facebook. "Trapped" är ju fortfarande en otroligt cool låt.