onsdag 25 mars 2009

Veckans skivrecensionerBob Hund
syns mest den här veckan. Men så är också briljant betitlade "Folkmusik för folk som inte kan bete sig som folk" första skivan på en evighet. Återkomsten ges betyget 3 i Metro, 4 i DN och City. 5 i SvD.
---
Anna Järvinens "Man var bland molnen" hyllas minst lika mycket som debuten. Själv har jag spelat singelspåret "Äppelöga" en hel del på sistone. Ska självklart lyssna in mig på resten av skivan också. Högt betyg i hela landet, bland annat 5 i SvD, 5 i DN och 4 i Aftonbladet. Bara City är skeptisk och delar ut en tvåa.
---
Marit Bergmans "The tear collection" får 4 av DN, City och Metro, 3 i SvD och Aftonbladet.
---
Pet Shop Boys "Yes" - 3 i DN, City och Metro, 4 i SvD.
---
Maia Hirasawa "GBGvsSTHLM" - 2 DN och City, 3 i GP och SvD. Ute på landsorten är man mer positiv. Både Corren, Norrköpings Tidningar och UNT ger höga betyg.
---
Mastodons "Crack the sky" får en femma av Linnéa i SvD.
---
Florence Valentin är onekligen lite av en kameleont. Sist var det mest Håkan Hellström och The Clash som inspirerat. Nya singeln, som du säkert hört nånstans, låter så mycket Glasvegas att det nästan blir löjligt. Trots det gillar jag Florence. "Spring Ricco" får blandad kritik. 4 i DN och SvD men bara 2 i Aftonbladet.
---
Peter Bjorn And Johns "Living thing" får en trea av mig i Metro. DN och City ger samma betyg. 4 i SvD.
---
Röyksopp "Junior" får en fyra i Expressen och City, 3 i DN och Aftonbladet men bara 2 i SvD.

1 kommentar:

Kim Jong Il sa...

Pet Shop Boys nya var ju ungefär lika rolig som en rotfyllning gjord med rostiga skruvmejlsar i en roddbåt på Vänern i januari 1943.