torsdag 26 mars 2009

Pixies till Where The Action Is

Pixies gör Duffy, Neil Young, Seasick Steve och Nick Cave sällskap på Where The Action Is i sommar. Minnet av spelningen bandet gjorde i Hultsfred 2004 är en aning dimmigt, men... Det var väl en rätt schyst konsert va? Även Fever Ray, Jenny Wilson och Markus Krunegård är bokade, liksom The Pretenders som ställer in sin spelning på Cirkus för att lira på samma festival som polaren Neil Young.

Where The Action Is äger rum på Stora Skuggan, Universitet, Stockholm 12-13 juni.

Aftonbladet


5 kommentarer:

Notan... Tack. sa...

Fy fan... Jag blir förbannad bara jag hör namnet where the action is. Om det är någon mer än jag som inte kunde köpa öl, få mat, använda kort osv så räck upp en hand. Jävla idioter som aldrig varit på en festival förut och sett hur försäljning går till. Man blir så jävla förbannad bara man tänker på hur de stod och skruvade upp varenda jävla kork på varenda jävla flaska till varenda jävla kund... Låt mig inte gå igång på ölområde vs inget insläpp efter utgång vs inga toaletter på ölområdet. Fy fan vad jag hatar den där skiten. Och det där betalade jag 1500:- för. Jag kommer för alltid se den festivalen som en dag förlorad. Allt var skit! ALLT!
Luger/Live Nation... Dra för fan åt helvete...

Leppe sa...

Notan...tack.. denna festival e i stockholm eller ?, no more comments !/L

Zakdaddy sa...

Nåja Pixies regerar hur pissig Where the action is än må vara, har aldrig satt min fot där och kommer nog aldrig göra det helt enkelt därför att en festival på hemmaplan inte är en festival, velouria är likförbannat en fantastisk låt!

Patrik Wirén sa...

>>Notan... Tack
Din kommentar har dykt upp i Lugers forum:

http://www.luger.se/forum/pixies-till-where-the-action-is

Anonym sa...

Velouria är en fantastisk låt som är lika bra idag som när jag hörde den första gången för nästan 20 år sen.