tisdag 4 november 2008

Finbesök

Jukka var just på besök i radhuset. Vi hämtade Vega på förskolan, lyssnade på Glasvegas och åt middag. Sedan spelades det på gitarrer, ett minipiano, munspel och en plastig banan som lät hemskt illa.

Om man gillar Silverbullit (och det gör man) så tycker man också om musiken Jukka Rintamäki gör på egen hand. Sedan ett par år tillbaka har han skrivit en hel del musik till både dansföreställningar och film (oförtjänt förbisedda "Kid Svensk"). Och i morgon hörs hans musik i föreställningen "Tide" på Dansens Hus i Stockholm. Dessvärre är det sista föreställningen och inte en endaste biljett finns kvar att köpa.
Men det kommer fler chanser.
Bor man i Umeå kan man till exempel besöka NorrlandsOperan 21 eller 22 november. Då spelas "Destruction song" av koreografen Kenneth Kvarnström. Med musik av Jukka Rintamäki.

Silverbullit då? Jag vet inte riktigt vad som händer med det där bandet. Men i övermorgon spelar gruppen i alla fall i Stavanger. Om du skulle ha vägarna förbi.

Annars rekommenderar jag starkt att du kollar in Jukkas Myspace-sida. Där finns några grymt bra låtar.

Jukkas MySpace-sida

4 kommentarer:

David Snusgrop sa...

Om Jukka frontar ett egen projekt, betyder det att han tänker sluta förstöra Silverbullit och låta Simon sjunga själv i fortsättningen?

Man kan ju hoppas.

Patrik Wirén sa...

Dagens mest felaktiga kommentar. Lätt.

OOO sa...

David- Vad är det för tramsig kommentar? Jukka sjunger ju svinbra.

David Snusgrop sa...

Simon är guld, snubban