måndag 3 november 2008

Gig i Feskekörka City


Foto Anders Bergstedt

Graveyard
är hemma i Sverige igen. Första spelningen i Gbg (eller "Svea Rikes front-anus" som de kallar stan på sin MySpace-sida) efter turnén i USA sker i helgen. 7 november närmare bestämt. "På storan (baksidan typ) på club 7 sins. Soulshake express är förband", skriver bandet i ett mejl.

Så om du befinner dig i "Feskekörka City" (som de kallar stan på ett annat ställe på sin MySpace-sida) i helgen vet du vad som gäller.

5 kommentarer:

Hjalle sa...

Graveyard är dock inget självklart val om man har förmånen att vara i Feskekörka City på fredag. Samma kväll lirar nämligen göteborgsbandet Skull Defekts med bland andra Union Carbide-trummisen Henrik Rylander och framförallt amerikanska energiexplosionen Lightning Bolt på kulturhaket Röda Sten. Graveyard är mycket bra men är chanslösa mot Lightning Bolt i min värld.
http://www.releasethebats.com/
http://www.myspace.com/laserbeast

Patrik Wirén sa...

Hjalle!
Fan vilken koll du har på vad som sker i Feskekörka City. Imponerande. Skull Defekts är en ny bekantskap för mig. Ska kollas upp.

Hjalle sa...

Jag råkar ha koll på detta för att vi ska på OM i Götet på torsdag. Ett av förbanden heter Ättestupa. När jag kollade upp dem visade det sig att de ligger på samma bolag – Release The Bats – som Skull Defekts. På Release The Bats sida finns en flyer om spelningen på fredag. Skull Defekts lirar nån slags experimentell drone. Ibland pumpande hårt och monotont, ibland bara atmosfäriska ambienta ljud. Jean Louise Huhta från Lucky People Center är också med.
http://www.skulldfx.com/
http://www.myspace.com/skulldfx

Hjalle sa...

Ättestupa är förresten ett band man bör hålla koll på. Väldigt dyster, läskig stämning med dragning åt atmosfärisk black metal och förvriden folkmusik. Nästan lite Sunn O)) i folkmusiktappning. Har precis släppt en skiva.

Lyssna:
http://www.myspace.com/releasethebatsrecord
Läs:
http://www.releasethebats.com/rtb45.html

Anonym sa...

Och dessutom spelar One Man Army and the Undead Quartet på Sticky. Fan då! Men inget kul på lördagen. Typiskt.