onsdag 26 november 2008

Veckans bästa


Foto Fredrik Wennerlund

Om du bara ska köpa en skiva den här veckan så lägg pengarna på The Soundtrack Of Our Lives. "Communion" kan vara bandets största stund sedan debuten för tolv år sedan. Jag ger skivan 4/5 i dagens Metro. Plattan får högt betyg också i Dalarnas Tidningar och DN och även City - som nöjer sig med att ge "Chinese Democracy" 2/5 - hyllar skivan.

5 kommentarer:

David Snusgrop sa...

Hörde plattan på MySpace och tyckte den var skittråkig. Om möjligt ännu tråkigare än Origin.

Communion kommer inte i närheten av vare sig Extended Revelation eller Behind The Music, och definitivt inte debutplattan.

Patrik Wirén sa...

Nu tror jag bestämt att nån vaknat på fel sida.

David Snusgrop sa...

Welcome To The Infant Freebase är av de 5 bästa svenska rockplattorna de senaste 25 åren.

De andra fyra är Silverbullits Arclight, The Hives Veni Vidi Vicious, The Hellacopters By Grace Of God och Weeping Willows Broken Promise Land.

Communion kommer inte ens i närheten av att smella the fart of ovaanstående.

Rum&coke > all drycker i värdlen

David Snusgrop sa...

jag måvg vara packad som en åsnna men svara ärligt Patte: tyckr du att det finns en enda låt p åCComunionsom som står pall mot Firmamanent vacation eller Mantra slider???????????


nej ag tänkte väl det

Patrik Wirén sa...

Jag är lika packad som du och måste ge dig rätt. Nej, Communion kommer inte i närheten av debuten. Och ja, Welcome to blablabla är en av de absolut bästa svenska skivor som nånsin gjorts. Kanske den allra bästa. INsåg det när jag för en liten stund sedan var i en lägenhet i hornstull å nån slängde på första soundtrack.Helvete vad bra den är. Men det hindrar ju inte communion från att vara riktigt bra den också. soundtrack regerar. Även 2008.