måndag 16 februari 2009

Gubbsleaze till Borlänge

Mötley Crüe kommer till Peace & Love i sommar skriver Aftonbladet. Jag har väl egentligen inte varit ett fan av bandet sedan någon gång i högstadiet, när man gillade allt som hade med metal att göra. Men debuten har onekligen en viss charm och "Live Wire" fungerade utmärkt på Debaser Slussen i går. Men oavsett hur intresserad man är av Vince Neil och hans mannar så finns det andra anledningar att besöka festivalen.

Se bokade band här

4 kommentarer:

Anal Elf Kid sa...

Betydligt mycket roligare att Immortal kommer till Sweden Rock! Obegripligt att de aldrig spelat i Sverige tidigare.

Patrik Wirén sa...

Jo, det har du rätt i. Immortal spelade för övrigt före oss (Misery Loves Co) på Dynamofestivalen typ 1998. De såg lite läskiga ut men är tydligen snälla. Åtminstone enligt min fästmö som plåtade Immortal i Norge några år senare.

Anal Elf Kid sa...

Så vad du EGENTLIGEN menar är att nu är Immortal ska spela på SRF så kan ni tänka er en liten återföreningen, bara för en spelning eller två? :) Snälla?

Jag hittade Your vision... CDn för nån vecka sen när jag egentligen letade efter något helt annat och lyssnade igenom den ett par gånger. Fortfarande väldigt bra. Men det kanske känns lite konstigt för dig att relatera till det idag?

Patrik Wirén sa...

Nja, det känns fortfarande rätt avlägset med en återförening. Men så har vi aldrig fått nåt riktigt erbjudande vi behövt ta ställning till heller.Då är det lätt att avfärda idén. Jo, jag gillar faktiskt en del av låtarna på Your vision fortfarande.