fredag 20 februari 2009

Stockholm i kväll

Någon frågade vad som händer i Stockholm i kväll, så...
Hetast är förstås Ac/Dc som spelar både i kväll och på söndag i Globen. Men har du ingen biljett eller är sjukt rik (då löser sig det mesta) får du klara dig utan de där välbekanta riffen. Men eftersom du befinner dig i Stockholm finns det alternativ. Som jag berättat tidigare så firar Babian sin hyllade debutplatta på Riche i kväll. Men även Cecilia Nordlund (ex-Souls) drar på sig partyhatten och skålar för Cilihili:

Kom och fira att min nya skiva är släppt ikväll! Det börjar redan kl 17.00 på Debaser Medis. Vi spelar kl 19.00 i den lilla biografen på andra våningen. Kom i tid så att ni får platser. Gratis inträde och happy hour mellan 17-19. Allt är slut kl 21.00.
kram Cecilia/CILIHILI

Lyssna på Cilihili här

6 kommentarer:

David Snusgrop sa...

Var introt till Not The Only One en medveten blinkning till Unsanes Get Off My Back?

Har alltid undrat.

Patrik Wirén sa...

De ensamma trummorna? Vi gillade (gillar!) visserligen Unsane, men jag tror vi lyssnade mer på Joy Division just den dagen.

David Snusgrop sa...

Fan också.

Då var man femtio spänn fattigare.

Patrik Wirén sa...

Nej, det kan jag inte acceptera. Det var säkert en blinkning till Get off my back. Jag har dåligt minne. Behåll femtiolappen!

David Snusgrop sa...

Jävligt likt är det hursomhelst. ;)

Patrik Wirén sa...

Vi snodde det säkert av unsane, bara att jag inte minns nu. vi var riktiga musiktjuvar emellanåt. Lite som Per Gessle fast med bättre smak.